• Alexpo 2016
  • Alexpo 2016
  • Alexpo 2016
  • Alexpo 2016
  • Alexpo 2016
  • Alexpo 2016

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη 18η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2018, έναν θεσμό κορυφαίας σημασίας που αναβαθμίστηκε ώστε να αποτελέσει πολύτιμο μέσο προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες που επιδιώκουν να σημειώσουν πρόοδο σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών, τεχνογνωσίας και εξωστρέφειας. Κάθε σκέλος του προγράμματος της Alexpo 2018 διαμορφώθηκε ώστε να συμβάλλει στη δημιουργία μίας έκθεσης με υψηλή δυναμική και απήχηση που θα παράσχει στους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες νέα ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Σε αυτή τη σπουδαία στιγμή για την επιχειρηματικότητα του τόπου, θα είναι χαρά μας να σας έχουμε δίπλα μας και να συμβάλλουμε στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Νέα - Ανακοινώσεις

O Άκης Πετριτζίκης μαγειρεύει με Εβρίτικα προϊόντα

O Άκης Πετριτζίκης μαγειρεύει με Εβρίτικα προϊόντα

O Άκης Πετριτζίκης μαγειρεύει με Εβρίτικα προϊόντα, στην 17η Διεθνή Έκθεση Alexpo 2016. Μια μοναδική εκδήλωση προώθησης τοπικών προϊόντων μέσα από ‪‎γαστρονομικές‬ προτάσεις του Άκη Πετρετζίκη για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Έκθεσης

Πρόγραμμα Έκθεσης

Δείτε όλο το πρόγραμμα των δράσεων και των εκδηλώσεων της 17ης Διεθνούς Έκθεσης Alexpo 2016 η οποία θα διεξαχθεί από τις 24 μέχρι και τις 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα...

Εργαστήριο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Επενδυτικής Ετοιμότητας  για Νεοφυής Επιχειρήσεις (StartUps)

Εργαστήριο Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Επενδυτικής Ετοιμότητας για Νεοφυής Επιχειρήσεις (StartUps)

Ένας επενδυτής συναντά startups και μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά της επενδυτικής ετοιμότητας. Μάθε τί ζητά ένας επενδυτής και πώς χτίζεις μια επιχεiρηματική ιδέα, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Χτίσε ενα μοντέλο ελκυστικό με προοπτικές χρηματοδότησης και ανάπτυξης. Ενα μοναδικό Εργαστήριο για πρώτη Φορά στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της θεματικής ημέρας για τις νεοφυής επιχειρήσεις στην Alexpo 2016. Τα εργαστήρια έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, βάση προτεραιότητας απο την ηλεκτρονική εκδοσή εισιτηρίων. Μπορείτε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας δεσμεύοντας το εισιτήριο σας.

Περισσότερα...

Γιατί να είμαι εκθέτης

Η συμμετοχή σας στη 17η Διεθνή Έκθεση της Αλεξανδρούπολης σας προσφέρει ένα συνδυασμό στρατηγικών ωφελειών που περιλαμβάνουν:

  • Την προώθηση της επικοινωνίας σας με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και τη διεύρυνση του πελατολογίου σας
  • Την επικοινωνία σας με εκπροσώπους επιχειρήσεων από το εξωτερικό που επισκέπτονται την περιοχή ειδικά για την Alexpo 2016

Μάθετε Περισσότερα

Βασικές Πληροφορίες

Όνομα της Έκθεσης: Alexpo 2016 Ημερομηνίες: 24 έως 28 Ιουνίου 2016
Χώρος: Λιμένας Αλεξανδρούπολης
Εκθεσιακή Επιφάνεια: 3.000 m2
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή - Τρίτη: 19.00-24.00
    

Μάθετε Περισσότερα

Γιατί να επισκεφθώ την Έκθεση

Ο Έβρος καταλαμβάνει ένα ζωτικής σημασίας γεωγραφικό χώρο, στο σταυροδρόμι 2 Ηπείρων και 3 Πολιτισμών. 

Η Αλεξανδρούπολη, στην οποία γίνεται η Έκθεση, είναι μία ταχέως εξελισσόμενη πόλη, στην οποία αναπτύσσονται τελευταία επιχειρηματικές δραστηριότητες τόσο σε εμπορικό όσο και σε μεταποιητικό επίπεδο αλλά και σε υπηρεσίες.

Μάθετε Περισσότερα

  Υπο την Αιγίδα  yoikon  ymth  Με την Υποστήριξη  eot  emth  cityofalexpolis  ola    sintrapevrou

  Χρύσοι Χορηγοί  akritas  alexandros  Ασημένιοι Χορηγοί  ikteo  dasteri  agrotech  

Χάλκινοι Χορηγοί  peugeot  miloi thrakis  parko proskopon

Alexpo 2018

 

Alexpo 2018